Sztárok

Ezek a világsztárok még a középiskolát sem végezték el, most mégis degeszre keresik magukat

Úgy tűnik, a megfelelő edukáció korántsem minden: a sikerhez nem mindig iskolapadokon át vezet az út.

Számukra nem volt nehéz az iskolatáska

Máig megosztja a nagyközönséget a kérdés, hogy vajon az izzadságos tanulóévek árán megszerzett diploma ér-e többet, vagy az, ha már gyerekfejjel elkezdjük kergetni az álmainkat, s idejekorán munkába állva gyötörjük magunkat egyre feljebb a szakmai ranglétrán, mígnem végül elérjük a célunkat. A most következő hollywoodi szupersztárok az utóbbi eshetőséget választották: ők bizony nem görnyedtek túl sokat a tankönyvek felett, ma mégis mesés vagyonnal rendelkeznek, ráadásul a lábuk előtt hever a fél világ! Hogy kik is ők? Lapozz: azonnal mutatjuk!

Johnny Depp mindössze 15 éves volt, amikor otthagyta az iskolát, hogy híres rockzenésszé válhasson. Nos, a sors másképp akarta: a világsztár először színészként épített impozáns karriert, s csak később villantott oroszlánkörmöket zenészként.
Kattints a további képekért!

Zelda Williamst mélységesen felháborította, hogy édesapja hangját is újraalkotta a mesterséges intelligencia.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.