Ezekkel az édeségekkel bűnözhetünk Katus Attila szerint

Elárulta, mit érdemes enni, ha desszertet kívánunk.

Nyári nyalánkságok, hízás nélkül?

Vannak édességek, amikkel bátrabban kényeztethetjük magunkat – vallja Katus Attila. Nyakló nélkül nem érdemes enni őket, de a fitneszguru azt állítja, a szervezetre kifejezetten káros a radikális, szénhidrátmentes étkezés. Az újpesti Andretti Cukrászda "Extrém Fagyi" eseményen nyilatkozott arról, hogy lehet alakunkat megőrizve, okosan nassolni.

- A sportolókról azt gondolja az ember, hogy talán sosem esznek édességet.

- Én mindig szerettem az édességet. Mint olyan sokan, én is édesszájúnak vallom magam. Nyáron inkább friss gyümölcsöt eszem, de az ünnepek alatt, főleg karácsonykor én is elcsábulok. A csokoládéról egyébként sokan tudják, hogy van egy kedélyjavító hatása is, ami mértéket tartva, kifejezetten jót tesz egy sportolónak is.

- Mi a helyzet a fagyival?

- Maximum egykét gombócot szoktam enni. Ez gyerekkorom óta így van, akkor a pénztárca sem engedte meg annyira. Nem tudtunk költeni akkoriban erre… Én alapvetően az alapízeket szerettem mindig, de mostanában bátran kísérletezem. A Dia-Wellness is követi a trendet, és már egyre több ízvariációból lehet válogatni, amik szénhidrátcsökkentettek, tehát bűntudatmentes desszertek. Egyébként a fagylalt azért jó édesség, mert hideg, ezért a szervezetnek jobban kell dolgoznia, amíg felmelegíti.

Lapozz, az interjú folytatódik a következő oldalon!

Fotó: Juhász Tibor

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!