Vége a Nicsak, kivagyok!-nak - Kajdi Csaba sírva fakadt, mikor kiderült, kit rejt a maszk

Véget ért a rejtélyek színpadának második évada, kihirdették a versenyzők legjobbikát. Az eredményhirdetés nem telt könnyek nélkül

Szuperdöntő a Nicsak, ki vagyok! színpadán

Az első évad sikere után 2020. november 22-én vette kezdetét a TV2-ön a zenés, jelmezes showműsor második évada. A folytatásban a két csapatkapitány Ábel Anita és Kajdi Csaba lettek, előbbivel Csonka András és Király Viktor, utóbbival Mádai Vivien és Pápai Joci alkottak egy zsűrit. A műsorvezető ezúttal is Tilla volt, aki hét részen át konferálta fel a műsor rejtélyes szereplőit. Az előző évaddal ellentétben az adások a Covid-helyzet miatt végig felvételről kerültek képernyőre, de ez nem vont le semmit az értékéből: a ma esti döntőt tűkön ülve várták a nézők.

Megvan a győztes

Az elmúlt hét hétben mindenki kíváncsian figyelte a rejtélyek színpadát, a három legjobb versenyzőre sok tipp érkezett, de egészen mostanáig kellett várniuk arra a nézőknek, hogy felfedjék kilétüket a fináléba jutott karakterek. A show-ban előszőr a Varjú lepleződött le, aki Dobrády Ákos volt, majd kiderült, hogy a Baba-jelmez Mihalik Enikőt rejti, amire még egykori felfedezője, Kajdi Csaba azaz Cyla sem jött rá. A Tigris mutatta meg magát utolsóként, ő a csinos DJ, Metzker Viki volt. A végeredményen még a zsűri is meglepődött. Az állás végül 6:5 lett Ábel Anitáék javára, akik így az új évadban elnyerték a trófeát.

További részletek a galériában!

A műsor első leleplezettje a Varjú volt, akiről sokan azt gondolták, hogy Vastag Csaba vagy Szabó Kimmel Tamás - egyik tipp sem nyert.
Kattints a további képekért!

A világ legrangosabb zenei díjátadóját - ahogyan az várható volt - a koronavírus-járvány miatt nem tartják meg.

Leadfotó: TV2 / Nicsak, ki vagyok!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!