Nicolas Cage teljesen elhagyta magát

Az egykor sármos színész most elég elhanyagolt külsővel mutatkozott, melyet a lesifotósok azonnal megörökítettek. Sok nő kedvence most hétköznapi viseletben és borostásan jelent meg kisfával egy Los Angeles-i repülőtéren.

Nem lehet tudni, mi lelte a híres Fegyvernepper sztárját, de nemrég igen elhanyagolt külsővel mutatkozott kisfiával egy Los Angeles-i repülőtéren, ahol feltűnően el akart bújni a lesifotósok elől, ám nem sikerült neki.

Cage hétköznapi viseletben volt, egy bőrdzsekiben, szemig lehúzott sapkában, napszemüvegben és borostás arccal. Mintha álruhát öltött volna, hogy felismerhetetlenné váljon. Abban az értelemben persze mindenképp sikerült, hogy megbotránykoztassa női rajongóit.

A 49 éves színész egyébként egy kiruccanás keretében volt hétéves kisfiával, Kal-Ellel a repülőtéren, ám felesége sehol sem volt. A gyönyörű Alice Kimet otthon hagyta Angliában, ahol a család él.

Az pedig, hogy miért jelent meg Cage így a nyilvánosság előtt, nem tudni. Valószínű, hogy csak el akarta kerülni a lesifotósok hadát, ám terve fuccsba ment, mert még így, lepukkanva is felismerték, sőt az ilyen jellegű kinézetre még jobban harapnak a paparazzik.

Fotó: zimbio.com

Oldalak