Lady Gaga filmszerepet kapott

Lady Gaga nem bír magával, nem elég, hogy egyedi stílusával olyan klipjei vannak, melyek kilógnak a sorból, megvásárolja Michael Jackson több ezer dollárt érő ereklyéit, ennek fejébe még a pop-király neverlandi birtokát is, most elhatározta, hogy addig nem áll meg, míg Oscar-díjas színész nem válik belőle.

Egyes értesülések szerint a díva szeretne betörni a filmiparba és öt éven belül Oscar-díjas színésszé válni. Ennek érdekében Gaga elkezdett színészetet tanulni, hogy minél jobban elsajátítsa a filmezés csínját-bínját.
A különleges stílusú énekesnő egyik belső köréhez tartozó informátora elmondta, hogy Lady Gaganak új kihívásokra van szüksége és minden elkövet azért, hogy öt éven belül egy Oscar-díj boldog tulajdonosa legyen.

Természetesen miért ne sikerülne Gaganak, hiszen Rihanna és Justin Timberlake is mepróbálta, és ha nekik sikerült, akkor az extravagáns énekesnőnek miért ne? A 26 éves Gaga nagyon bizakodó, hiszen egyszer már kapott egy kisebb szerepet a Men In Black - Sötét zsaruk 3 című filmben. Azonban most főszerepre éhes, amit meg is kapott.

Lady Gaga Quentin Tarantino egyik munkatársának, Robert Rodrigueznek a filmjében, a "Machete Kills"-ben fog szerepelni. Egy dögös fegyverforgatót fog alakítani, olyan filmcsillagok mellett, mint Jessica Alba, Mel Gibson és Amber Heard.

„Igen igaz, színésznői debütálásom a nagyszerű Machete Kills-ben lesz. Annyira izgatott vagyok!!! Ah! A filmezés eszelős volt” – mesélte izgatottan az énekesnő.

Fotó: spin.com

Oldalak