Nagy Duett - esélylatolgatás a versenyzőkkel

A Nagy Duett a döntőjére lázasan készültek a még bent maradt versenyzők, de azért pár kérdés erejéig sikerült elcsípnünk őket.

Berecki Zolival, Peller Mariannal, és Iszak Esztivel beszélgettünk az esélyekről:

Szerintetek van esélyetek a győzelemre?

Zoli: Aki már itt van a döntőben, úgy gondolom, hogy esélyes. Nyílván mi is a legjobbat szeretnénk megmutatni magunkból. Természetesen, ha már ez ember eljut a döntőig, akkor nagyon szívesen venné, ha a néző, és a zsűri úgy döntene, hogy ő volt a legjobb, de bármelyikünk is nyer, - és ha nem mi leszünk azok -, akkor én meghajlok a győztes előtt.

Mariann: Ugyanannyi esélyünk van, mint a másik két párosnak, hiszen mindenki keményen dolgozik. Nem elhanyagolható például SP-nek a nagy szavazótábora sem.

Eszti: Hatalmas döbbenet volt, amikor kiestek Árpa Attiláék, ezek után azt gondolom, hogy minden megtörténhet. Eddig szinte biztos voltam benne, hogy nem mi leszünk azok, akik megnyerhetik, de miután kiestek, úgy érzem nekünk is van esélyünk nyerni.


Kit tartotok a legnagyobb riválisnak?

Zoli: Az a helyzet, hogy az általam legnagyobb riválisnak tartott páros kiesett az előző adásban – Árpa Attila és Falusi Mariann -, én őket gondoltam a döntőben a legkomolyabb ellenfelünknek. És nem azért mert ők voltak a legjobbak, hanem azért mert hasonló típusú dolgokat csináltak, és hasonlóan gondolkoznak a színpadi show-ról. Azért nem tudok dönteni, mert három különböző műsort láthatunk: Caramel, RnB-s, pop-osabb, nagyon lágy, nagyon ének centrikus produkcióval jelentkezik mindig. Sp-ék nagyon erős koreográfiákat és nagyon modern dolgokat hoznak mindig. Mi pedig egy picit a klasszikusabb, inkább a színházból, a show-ból eredő – remélem, hogy az amerikai típusú las vegas-i show-kból eredő – dolgokat hoztunk, és a döntőben is ez várható. Úgyhogy három nagyon különböző párost láthatnak a nézők, amelyek közül kiválasztani, hogy melyik a legjobb, nagyon nehéz.

Mariann: Igazából itt a döntőben, már mindenkinek ugyanannyi esélye van a győzelemre. Caramel-nek gyönyörű hangja, SP-nek viszont óriási szavazótábora van, másrészt pedig mindenki nagyon komolyan veszi a műsort és keményen dolgozik.

Eszti: Nagyon szeretem Caramel-éket, de Bereczkiéket tartom a legesélyesebbnek.


Milyen volt a duett partneretekkel együtt dolgozni?

Zoli: Abszolút összeszoktunk, nagyon gyorsan egymásra találtunk Mariannal, a közös nevezőnk a munka szeretete. Már korábban dolgoztam együtt a nővérével, ezáltal az adottságairól volt valamiféle sejtésem, de azt nem gondoltam, hogy ilyen keményen és kitartóan tud dolgozni. Ez nagyon fárasztó munkafolyamat volt, még egy profinak is, nemhogy egy amatőrnek, le a kalappal Mariann előtt, mert elképesztő munkabíró képessége van, arról nem beszélve, hogy akarja is ezt csinálni. Rendkívül sokat fejlődött, minden egyes adásban egy óriási győzelmet láthattunk, amit önmagával szemben tanúsított. Minden adásban volt valami gátlás, és önmagáról nem tudott képessége, amit sikerült elérnie, és levetkőznie. Mindent megtettem annak érdekében, hogy segítsem Mariannt, mindig távolabbi célokat tűztem ki neki, amit nagyon nehéz elérni, de ő mindet megcsinálta. Minden egyes adásban legyőzte saját magát.

Mariann: Egyszerre nagyon jó, és nagyon nehéz. Zoli olyan tempót diktál, amivel nehéz lépést tartani. Szerencsére adásról adásra egyre jobban bírom az általa diktálta iramot, és az utóbbi részeknél nagyobb teret is kaptam tőle, így az én ötleteimből is megvalósítottunk párat.

Eszti: Néha nehéz Sp-vel együtt dolgozni, de egyébként bírjuk egymást, elég jó barátok lettünk a végére. Persze adódnak gondok, ami annak is köszönhető, hogy mindketten fáradtak vagyunk, ami sok feszültséget szül, de ennek ellenére jól kijövünk. Nagyon jól érzem magam, és örülök, hogy engem is hívtak ebbe a műsorba, életem eddigi legjobb időszaka. Erre épp idefelé tartva döbbentem rá, hogy nagyon fogom sajnálni, hogy véget ér.

Katt a galériába a képekért!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!