Sztárok

Műsorvezető váltás a Mokkában: ismerős arc érkezik Mádai Vivien helyére

Mádai Viviven távozik a csatornától, így a reggeli műsorban egy jól ismert, tapasztalt tévés váltja. Az illető modellként kezdte karrierjét, de immár egy évtizede folyamatosan jelen van a magyar televíziózásban.

A Mokka új műsorvezetője

Az Origo információi szerint Iszak Eszti a TV2-hez igazolt, Mádai Vivient váltja a Mokka műsorvezetői székében, utóbbi 2017-ben csatlakozott a TV2 reggeli műsorának csapatához, aminek öt éve meghatározó tagja. Mint írják, a Ninja Warrior és a Nicsak, ki vagyok? című műsorokból is ismert, influenszerként is sikeres Mádai most távozik a csatornától. Iszak Eszti sem ismeretlen a magyar tévénézők számára: karrierjét modellként kezdte, majd a VIVA TV műsorvezetőjeként ismerte meg az ország, ahol 2010-től egészen a csatorna 2017-es megszűnéséig tevékenykedett. Korábban az RTL Klubon is vezetett műsort, nemrég pedig a Spirit FM rádiós műsorvezetőjeként debütált.

Molnár Andi és férje öt év házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják az életüket. A táncosnő őszintén mesélt a párkapcsolati gondjaikról, valamint arról, miért nem született közös gyermekük.

Leadfotó: Mokka / TV2

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.