Sztárok

Miller Dávid kapta a főszerepet A Séf meg a többiekben – Kiderült, miért játszik mégis más a sorozatban

Eredetileg Miller Dávid játszotta volna A Séf meg a többiek egyik főszerepét, most mégis mást látunk a képernyőn helyette. Kiderült, mi ennek az oka, mi áll a csere hátterében.

Miller Dávid helyett Jéger Zsombor

Egy hónappal ezelőtt debütált A Séf meg a többiek című sorozat az RTL Klubon, és azóta is szombat esténként jelentkezik új részekkel, A mi kis falunk előtt. A szitkom két főszereplője a séfet alakító Schneider Zoltán és a szakácsot megformáló Jéger Zsombor, az utóbbi szerepben azonban eredetileg egy másik ifjú tehetséget láthattak volna a tévénézők. Amikor a tévétársaság tavaly bejelentette a sorozatot, még egy másik színészpárosról beszéltek, a múlt novembert konferencián Kolosi Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese és programigazgatója azt mondta, hogy Schneider Zoltán mellett A Séf meg a többiek másik főszerepét Miller Dávid alakítja majd.

A SorozatWiki most utánajárt, hogy mi történt a bejelentés óta eltelt fél évben, mi áll a színészcsere hátterében. A tévétársaság válaszából – amit alább változtatás nélkül közlünk – kiderült, hogy Miller Dávid maga mondta vissza sorozat főszerepét, ugyanis pihenni szeretett volna.

2021 egészen biztosan Miller Dávid éve volt az RTL Magyarországnál: a Reggeli műsorvezetőjeként rendszeresen köszöntötte a nézőket, szerepet vállalt a Hotel Margaret című sorozatban és a jubileumi, 10. X-Faktor házigazdájaként októbertől december közepéig egy többórás, élő showműsorban bizonyította rátermettségét. A tévés munkái mellett rengeteget szinkronizált, külföldi tv-filmeket és sorozatokat forgatott, az Álarcos Énekes megnyerése után pedig elindult szólóénekesi karrierje, dalokkal jelentkezett, amiket az X-Faktorban lehetősége is nyílt bemutatni, és hónapokig készült zenekarával az élőzenés koncertekre.

Érthető módon elfáradt és pihenni szeretett volna, így jelezte a sorozat alkotóinak, hogy mégsem tudja vállalni a szerepet. A március 19-én indult szitkom főszerepét – Milán karakterét – az Örkény István Színház kiváló színművésze, Jéger Zsombor formálja meg” – olvasható az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának válaszában.

Az egykori Tilda idén novemberben már 38 éves lesz, Szabó Erikán azonban nem fog az idő vasfoga.

Leadfotó: instagram.com/millair

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.