Michael Jackson legkisebb fia megnémult a botrányfilm miatt

A 17 éves fiút olyannyira megrázták a történtek, hogy nem jön ki hang a tokrán.

Drámai fordulat

A zenész legkisebb fia, Blanket azzal került be életében először a médiába, hogy annak idején egy emeleti szállodai erkélyen kilógatta az apja, hogy "megmutassa őt a világnak". A bizarr jelenet sokakat sokkolt, de nem ez volt az, ami miatt a 17 éves fiú ma már annyira kikészült idegileg, hogy megnémult.

Sok sérelem érte a gyerekeket

A híres emberek gyerekeinek élete sosem mondható átlagosnak, de ha az ember apja éppenséggel a világ leghíresebb énekese, úgy még extrémebb a szituáció. Michael Jackson három gyermeke, Michael Joseph vagyis Prince, Paris és Blanket luxuskörülmények között, kamerák, dadusok és hírességek körében nevelkedtek. Az extravagáns apjuk és a körülötte zajló médiaszenzáció örökre megpecsételte az életüket. Idén lesz tíz éve, hogy elveszítették őt, de emléke mégsem élhet nyugalomban. A közelmúltban debütált Neverland elhagyása című dokumentumfilm felkavarta az állóvizet és újra alapot szolgáltattak a benne elhangzottak a korábban felmerült pedofilvádaknak. Jackson gyerekeit - érthető módon - felzaklatták a történtek.

Teljesen kikészültek

A pop királyának legidősebb gyermeke, Paris néhány hónappal ezelőtt - bár ő maga nem erősítette meg, csak a rendőrség - öngyilkossági kísérlet meg, legkisebb fia, Blanket pedig teljesen megnémult, amióta napvilágot látott a Jackson állítólagos gyerekmolesztálásairól szóló film. Prince teljesen ignorálja az apja körül történteket, egyetemre jár és legnagyobb szenvedélyének, a motorozásnak hódol.

Nincs jó állapotban Michael Jackson 62 éves nővére.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!