Mi a hasonlóság Christian Bale és Drew Barrymore között?

Az általános szabály kimondja, hogy a tévé és mozi kis csillagai nem nőnek csak úgy bele a híres felnőtt létbe. Van, aki már a csintalan pubertás korban népszerűségét veszti. Azonban mindig vannak kivételek. Vessünk egy pillantást azokra, akik gyerekként is zabálnivalóak voltak, és felnőttként is szeretjük őket a vásznon látni.


Emma Watson

A csillogás első szikrája: Harry Potter és a Bölcsek köve 11 évesen

Miért sikeres most? Köztudott, hogy az egész Harry Potter stáb világhírű, de Emma mégsem hagyta, hogy a pénz uralja. Az „öreg” Hermione jó fej maradt (nem csak új haja teszi azzá), most a Brown Egyetemen tölti az idejét a filmvászon helyett.

 

 

Anna Paquin

Szintén 11 évesen Oscar-díj tulajdonos lett az 1993-as Zongoralecke c. film jóvoltából.
Manapság a True Blood élén látható, és biztos sok irigye akad, hiszen Stephen Moyer felesége lett.
 

 

 

 

 

 

Leonardo DiCaprio

17 évesen tűnt fel először a Growing Pains-ben és már majdnem nagykorú volt, amikor a Gilber Grape-ben Johny Depp oldalán szerepelt. A tündéri babaarc megtette a hatását, népszerű gyerekszínésszé avanzsált a kis Leo. Azóta igazi felnőtt férfivá érett, ügyesen beírta magát Hollywood történelmébe.

 

 

 

 

 

Mary-Kate és Ashley Olsen

9 hónaposan kapták első szerepüket az ikerlányok a Bír-lak c. produkcióban. Habár a Mary-Kate és Ashley filmek még mindig hömpölyögnek, tény, hogy gyerekként épült fel körülöttük egy kisebb média birodalom. A gyönyörű nővé cseperedett lányok nagy divatikonok, manapság mindig készen állnak megmutatni magukat a vörös szőnyegen.

 

 

 

 

 

 

 

Elijah Wood

Szerepelt a Vissza a jövőbe 2.-ben 8 évesen, majd a Halhatatlan szerelemben 11 éves kamaszként. Mára azzal vált népszerűvé, hogy csinált egy háromrészes kis mozit, a Gyűrűk Ura trilógiát.

 

 

 

 

Jerry O'Connell

Az Állj mellém! Szereplője 12 évesen. A „kövér gyerek” képét levetkőzte, és mára a Sliders sci-fi hőseként vált ismertté. Azóta is feltűnik egyik-másik filmben vagy sorozatban. A nap végén pedig Rebecca Romijnhoz megy haza. Nem rossz.


 

 

 

 

 

 


 

 

Christian Bale

Első sikereit 13 évesen szerezte A nap birodalma c. filmmel. Manapság Batmanként tündökölt a mozivásznon. A szuperhős-filmek által létrejött kép nem vet rá jó fényt, próbál másképp tetszeni a nagyérdeműnek.

 

 

Drew Barrymore

7 évesen debütált E.T. kis barátjaként. Tizenévesen majdnem hazavágta a karrierjét a kábítószer ügyleteivel, de a Sikoly visszarántotta a reflektorfénybe.

 

 

 

 

 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!