Cuki fotó: már 2 éves a Szulejmán színésznőjének kislánya – Így néz ki most Meryem Larája

A gyönyörű és sokak által imádott török-német színésznő, Meryem Uzerli alakította a Szulejmánban a fiatal Hürrem szultána szerepét, nevét innen ismerte meg az ország. Az igazi rajongók tudják, a bájos színésznőnek van egy kislánya, Lara, aki a sztár életének talán legzűrzavarosabb időszakában érkezett.

Meryem mindig színésznő szeretett volna lenni

A 32 éves Meryem Uzerli régóta tudta, hogy színésznő lesz belőle, hiszen már az édesanyja, a német származású Ursula is a színpadra született. A sztár, bár édesapja török, teljes mértékben németnek tartja magát. Tehetségét mégsem ott, hanem Törökországban tudta kamatoztatni, ahol 2012-ben megkapta a Szulejmán című sorozat egyik főszerepét, ő játszhatta Hürrem szultánát.

Lara apja nem éppen követendő példa

A forgatások idején ismerkedett meg a török milliárdossal, Can Atessel, akivel egymásba szerettek. A férfi azonban nem volt a hűség mintaszobra, megcsalta Meryemet, aki emiatt, és a rengeteg munka miatt összeomlott. Egy szó nélkül hagyta ott a Szulejmán stábját és Németországba utazott, hogy egy klinikán kezeltesse magát. Hűtlen párja mindössze három alkalommal látogatta meg. Az egyik ilyen estén Can megjegyezte, Meryem mellei nagyobbnak tűnnek, majd kérte, végezzen el egy terhességi tesztet. A színésznő legnagyobb meglepetésére a teszt pozitív lett. Ates ezután ismét bebizonyította, hogy nincs nála gerinctelenebb, azt kérte Meryemtől, vetesse el a babát. A sztár ezt megtagadta, a kis Lara Uzerli pedig 2014. február 10-én világra jött.

Lapozz, cikkünk még folytatódik!

Fotó: facebook.com/meryemuzerli

Oldalak

Szólj hozzá Te is!