Mentor lett Zsédából

Zséda boldogan vállalta a mentori szerepet. Negyedéven át személyesen segít tanácsaival egy 17 éves lánynak, akinek álma, hogy sikeres énekesnő lehessen.

"Örültem ennek a felkérésnek"

Harminc tehetséges fiatal vehet részt abban a programban, amelyben Zsédenyi Adrienn is szerepet vállalt. A Tehetség Piactér programja negyed éven át tart, és fő célja, hogy a csatlakozó fiatalok kibontakoztathassák tehetségüket, fejleszthessék önismeretüket, közelebbről megismerhessék azt a hivatást, mely az álmaikban szerepel. Ebben a folyamatban mentorok segítik őket, a vágyott pályák jeles képviselői.

Zsédenyi Adrienn Nemes Anna Rebeka mentorálását vállalta, aki 17 éves, jelenleg gimnáziumi tanulmányai mellett tanul jazz éneket, és az álma, hogy sikeres énekes legyen.

A fiatalok bepillantást kaphatnak a vágyott szakma működésébe

"Ahhoz, hogy egy tehetség kibontakozhasson, rendkívül fontos, hogy legyen legalább egy olyan ember a közelében, akinek a kérdéseit felteheti, akinek segítségével bepillantást kaphat a vágyott szakma működésébe. Nekem is voltak mestereim, akiktől rengeteget tanultam, akiknek nagyon sokat köszönhetek. Örültem ennek a felkérésnek, mert most azt a sok jót, amit másoktól kaptam, talán én is továbbadhatom." – mondta el az új kezdeményezés kapcsán az énekesnő.

A projekt első budapesti találkozóján közel 30 fiatal és ugyanennyi mentor gyűlt össze, hogy a negyedéves együttműködést megalapozandó ismerkedjenek és beszélgessenek egymással.

A javarészt 16 és 22 év közötti fiatalok a legkülönfélébb területeken tehetségesek, a művészetektől a tudományokig. Délelőtt Prezi képzésen vettek részt, a délután pedig az inspiráló találkozások jegyében telt.

Fotók: Mayer András, Tehetség Piactér

Oldalak