A legsármosabb magyar sztárpasik vallanak az ideális nőről

Tehetségesek és jóképűek, de vajon milyen nők a gyengéik? A Glamour Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjei elárulják, hogy mi az, ami igazán megfogja őket a gyengébbik nemben.

Idén többek között Baronits Gábor, Éder Krisztián és Kállay-Saunders András is esélyes, hogy a hatodik Women of the Year legsármosabb férfinak járó díját hazavigye. Gábornál nem utolsó a látvány, de intelligencia híján nehezen rúghat nála labdába bárki. Krisztiánt egy vonzó tekintet ragadja meg leginkább, míg András a természetesség híve.

"Egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni.”

„Mindig más tetszik meg egy nőben, de az intelligens és érdekes személyiségű nők tudnak igazán megfogni. Persze egy szép fenéknek melyik férfi tudna ellenállni.” – jegyezte meg poénosan Baronits Gábor. „De például egyáltalán nem zavar, sőt szeretem a magas nőket.” – tette hozzá a Jóban Rosszban színésze, aki az egészséges életmód mellett, a munkára is nagy hangsúlyt fektet. „Szeretnék minél többet dolgozni, mind színpadon, mind a forgatásokon. A testmozgás is a mindennapjaim része, de továbbra is a család számomra az első.” – mondta Gábor.

"Fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen"

„Külsőre mindig az arc az első, amit megnézek egy nőn. Legyen természetes, nem szeretem a mű Barbie babákat. E mellett nagyon fontos, hogy vicces és jószívű ember legyen, akiben nem csak a szerelmemet látom, hanem legjobb barátomat is.” – vallott az ideális nőről Kállay-Saunders András, aki azt is elárulta mivel tartja magát formában. „Heti ötször kondizok, és figyelek arra, hogy mit eszek. Amikor jó formában vagyok, akkor sokkal jobban érzem magam a színpadon is.”- tette hozzá az Eurovízió elődöntőjébe jutott énekes.

Az attitűd

„Egy nőnek szerintem a szeme, ami sok mindent elárul. A tekintet, és az ehhez párosuló attitűd az, ami számomra elsődleges.”- vélekedett Éder Krisztián, aki már másodjára száll ringbe a legsármosabb férfinak járó Glamour díjért.

Baronits Gáborra, Éder Krisztiánra, Kállay-Saunders Andrásra, valamint a Glamour Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni.

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...