Megszakadt a szíve! Egy nappal élte túl a lányát Carrie Fisher édesanyja - ezek voltak az utolsó szavai

Bár már 5 év eltelt, a világ még mindig nem ocsúdott fel a sokkból, amit a Star Wars sorozat Leia hercegnőjének, Carrie Fishernek korai halála okozott. A tragédiák sorozata azonban már másnap folytatódott: Fisher édesanyja, Debbie Reynolds is elhunyt, mindössze egyetlen nappal élte túl lányát.

Debbie Reynolds utolsó szavai

2016 decemberében, egy nappal lánya után, 84 éves korában hunyt el Debbie Reynolds, Carrie Fisher édesanyja. Reynolds 28-án, szerdán került kórházba légzési nehézségekkel: éppen fia, Todd Fisher Beverly Hills-i otthonában volt, hogy megbeszéljék Carrie temetésével kapcsolatos teendőiket, ekkor lett rosszul. A hivatalos közlemény alapján az idős színésznő stroke-ot szenvedett. A halálhírét az ügynöke erősítette meg.

Nem tudta feldolgozni lánya elvesztését

Reynolds 1952-ben vált ismertté az Ének az esőben című filmben Gene Kelly partnereként - csilingelő hangját soha nem lehet elfelejteni. 31 évesen (1964) Oscar-díjra jelölték Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown című filmben nyújtott alakításáért. 1973-ban pedig egy Tony-díj jelölést is bezsebelt az Irene című Broadway-musical egyik szerepéért. Lányával való kapcsolata nem volt mindig felhőtlen, de a két színésznő rendszeresen biztosította egymást kölcsönös szeretetéről. 2011-ben Reynolds és Carrie Fisher közös interjút adott Oprah Winfrey talk show-jában. "Azt hiszem, az anyám tudja mindezt, de ha mégsem, jó lenne, ha tudná, hogy megfogadom a tanácsait, követem a példáját, és tisztelem őt. És ha bármilyen módon is hasonlítok rá, akkor annak nagyon örülök" - mondta a műsorban Leia hercegnő megformálója. Fia elmondása alapján Debbie Reynolds utolsó mondatában lányát hiányolta és azt mondta, vele szeretne lenni. Nem tudta feldolgozni, hogy elvesztette Carrie Fishert. Halálhírére sokan a közösségi médiában azt írták: „Megszakadt a szíve."

Kétszeres Oscar-díjas kollégáját, Sean Pennt követve a hollywoodi filmszínésznő is a háború sújtotta országba látogatott, azonban egy nem várt esemény félbeszakította utazását.

Leadfotó: Getty Images / Images Press / Contributor, Forrás: closerweekly.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...
Lifestyle