Sztárok

Harry visszautasította az apját: III. Károly szívmelengető gesztusra készült, a herceg azonban nem kért belőle

III. Károly király különleges ajándékkal köszöntötte volna fel legkisebb unokáját, Lilibetet, ám Harry herceg hallani sem akart a dologról.

Visszautasította az ötletet

Meghan Markle és Harry fia, Archie május 6-án lett négyesztendős, ami pont egybeesett III. Károly király koronázásával, éppen ezért az egykori színésznő érthető okokból nem is vett részt a történelmi eseményen, hanem inkább Kaliforniában maradt gyermekeivel, a herceg pedig amint tudott, rohant is haza hozzájuk. Mint később kiderült, a kisfiú igazán különleges ajándékot kapott a születésnapjára: a Montecitóban található Mad Dogs & Englishmen Bike Shop tulajdonosai egy speciális gyerekbiciklit küldtek neki, kedves gesztusukat pedig a házaspár egy levélben köszönte meg nekik. A sussexiek június 4-én ismét fontos napra ébredtek, hiszen aznap töltötte be második életévét kislányuk, Lilibet, s bár az ünneplésre csak szűk családi körben került sor, mint kiderült, III. Károly sem feledkezett meg unokája születésnapjáról, és küldött is volna neki egy szívmelengető meglepetést – Harry azonban közbelépett és visszautasította édesapja ötletét. Részletek a galériában!

Meghan Markle és Harry herceg nagy bulit csaptak június 4-én kislányuk, Lilibet második születésnapja alkalmából, eközben III. Károly az Egyesült Királyságban készült arra, hogy felköszöntse unokáját.
Kattints a további képekért!

Caroline Flack neve is felmerült nemrégiben a londoni legfelsőbb bíróságon, ahol szerdán Harry azért jelent meg, hogy tanúskodjon a brit Mirror Group Newspapers (MGN) ellen indított per során.

Leadfotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.