Sztárok

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata a Magyarország Szépe győzteséről: Méltóképpen fogja az országot képviselni

A Duna televízió vasárnapi gálaműsorában Tótpeti Lili, a 2021-es Miss World Hungary nyertese ünnepélyesen átadta koronáját az idei év győztesének, Hacsi Boglárkának, aki mostantól egy évig birtokolja a címet. A nagyszabású döntő után a két versenyigazgatót, Rogán-Gaál Cecíliát és Sarka Katát kérdeztük a verseny során szerzett élményeikről és benyomásaikról, valamint arra is kíváncsiak voltunk, vajon bekerült-e a top 3-ba az a lány, akit a legesélyesebbnek tartottak a koronáért.

Megvan az új királynő

Rövid kényszerszünet után tegnap este újra megválasztották Magyarország Szépét; idén a zsűri szavazatai alapján a 23 esztendős Hacsi Boglárka lett a győztes, aki amellett, hogy mostantól egy éven át a Miss World Hungary cím birtokosának mondhatja magát, képviseli majd hazánkat a nemzetközi Miss World világdöntőn, emellett jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz. A színvonalas és látványos gálaműsor nézői rengeteg megkapó, valamint izgalmas pillanatot követhettek figyelemmel a Duna élő közvetítésében: a 16 legszebb versenyző több tourban mutatta meg magát sztárfellépők produkcióinak kíséretében, ráadásul a korábbi évek királynői is végigvonultak a kamerák előtt – többek között Kárpáti Rebeka is színpadra lépett, a vele készített interjúnkat erre a linkre kattintva találod. Az eseményről természetesen nem hiányozhatott Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata sem, akik versenyigazgatóként erősítették a zsűri csapatát – az üzletasszonyok a Femcafe.hu-nak elárulták, hogyan érezték magukat az este folyamán, miképpen értékelték a versenyzők szereplését, valamint megosztották azt is, milyen időszak vár most az újdonsült királynőre. „Az idei év nagyon különleges volt. Különleges díszletet kaptunk, és a lányok is annyira sokszínűek voltak, hogy nagyon nehéz volt meghozni a végső döntést” – fogalmazott Sarka Kata. „Igen, szerintem is jól döntöttünk. Bár volt több kedvenc, de szerintem ő [Boglárka] méltóképpen fogja az országot képviselni a nemzetközi versenyen” – tette hozzá Rogán-Gaál Cecília. A teljes interjút az alábbi videóban tudod megtekinteni:

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina a 2023-as Magyarország Szépe – Miss World Hungary koronázása után adott interjút a Femcafe.hu-nak, melyben elárulta, milyen érzés volt zsűriként részt venni az eseményen, illetve azt is megosztotta velünk, mit gondol az újdonsült királynőről.

Leadfotó: Magyarország Szépe

Oldalak

Sztárok
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.