Sztárok

Ettől te is ellágyulsz majd: Harry és Meghan sosem látott fotókat mutattak a gyermekeikről

A hercegi pár új dokumentumfilm-szériájában láthatta először a nagyközönség az Archie-rl és Lilibet Dianáról készült elbűvölő felvételeket.

Betekintést nyerhetünk a hercegi pár mindennapjaiba

Újra Harry sussexi hercegről és feleségéről, Meghan Markle-ről beszél az egész világ: a két híresség új dokumentumfilm-sorozatának első epizódja ma debütál a Netflixen, és ahogy az lenni szokott, a produkcióval kapcsolatos legizgalmasabb információmorzsák, fotók és videók máris elkezdtek terjedni a világhálón. A nemes egyszerűséggel csak Harry&Meghan címen futó filmben a házaspár elmeséli megismerkedésük történetét, de a királyi családhoz fűződő ellentmondásuk viszonyukat is boncolgatják. Mindemellett pedig magánéletük legérdekesebb mozzanatait is a nagyvilág elé tárják, sőt germekeikről, Archie-ról és Lilibet Dianáról is új, sosem látott fényképfelvételeket mutattak. Az elbűvölő fotók azóta a közösségi médiában is napvilágot láttak.

]

Lapozz, még nem értél a cikk végére!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.