Sztárok

Meghan Markle mindig felrúgta a legfontosabb szabályt, míg a királyi család tagjai volt: a hercegné alaposan feldühítette ezzel a famíliát

Mióta férjével, Harry herceggel hátat fordítottak a monarchiának, Meghan Markle több interjúban is kifejtette, hogy a Buckingham-palotában töltött évei alatt nem igazán volt boldog és kiegyensúlyozott, amin az sem segített túlzottan, hogy néhány protokollszabályt egész egyszerűen értelmetlennek talált.

Ki nem állhatta ezt az előírást

Amikor Meghan Markle a brit királyi család tagja lett, addigi civil élete egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozott, és onnantól kezdve számos szigorú protokollnak kellett megfelelnie, melyek lépésről lépésre megszabták, hogyan viselkedhet, beszélhet és öltözködhet. Ezek a szabályok szűkítették Harry herceg feleségének egyéni szabadságát, emiatt pedig gyakran kiszolgáltatottnak érezte magát a nyilvánosság előtt, egy udvari alkalmazott pedig nemrég lerántotta a leplet arról, hogy bizonyos előírásokat meg is szegett. Részletek a galériában!

Annak idején óriási médiaérdeklődést váltott ki, amikor Harry herceg és Meghan Markle nyilvánosan is felvállalták a kapcsolatukat. A bulvárlapok minden lépésüket nyomon követték, és azonnal a publikum elé tárták, amikor a hercegné szembefordult a palotai szabályaival.
Kattints a további képekért!

Elképzelhető, hogy a sussexi hercegnét hamarosan visszarántja a múltja: visszatér a gyökereihez - ahhoz az időszakhoz, amikor még nem volt a királyi család tagja.

Leadfotó: Anwar Hussein/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.