Sztárok

“Egyszerűen nem bírom elviselni” – Pásztor Erzsi összeomlott Galambos Erzsi halálhírétől: a színésznő zokogva tett vallomást

A József Attila Színház csütörtök délelőtt közleményben tudatta, hogy méltósággal viselt betegség után az imádott színészművésznő, Galambos Erzsi örökre lehunyta a szemét. Nemcsak a családja, valamint a közönség gyászolja őt, hanem a szakma is: pályatársai közül többen sokkot kaptak, mikor eljutott hozzájuk a szomorú hír.

Gyász

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, életének 92. évében elhunyt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja. Rendkívül sokoldalú művész volt, táncos, énekes és prózai szerepekben egyaránt kiválóan helyt állt, sőt koreográfusként is bemutatkozott. Egy interjúban elmondta, hogy a világon a legjobban a színpadon érzi magát; azt tartotta feladatának, hogy a rivaldafényben azt nyújtsa, amit a közönség elvár tőle, és legszívesebben azt hallgatta, amikor neki tapsolnak. A színésznő halálának híre az egész országot megrázta, pályatársait pedig lesújtotta a veszteség – Pásztor Erzsi például sírva vette tudomásul, hogy szeretett kollégája elhunyt, s drámai szavakkal emlékezett meg róla. Részletek a galériában!

Pásztor Erzsi még kezdő színésznőként ismerkedett meg Galambos Erzsivel, és bár eleinte rivalizáltak egymással, mindig tisztelték egymást.
Kattints a további képekért!

Már több mint 20 év telt el ezóta, hogy véget ért a Szomszédok c. kultikus sorozat, melyben Ivancsics Ilona és Pásztor Erzsi együtt dolgozott.

Leadfotó: YouTube/ Turay Ida Színház

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle