Ő Meg Ryan ritkán látott lánya - A bájos Daisy már 19 éves, divattervezőnek készül

A 62 éves Meg Ryan legújabb filmje néhány hónapja debütált a mozikban, történetét pedig a színésznő saját tapasztalatai, köztük örökbe fogadott lánya ihlette.

Kislánya története ihlette meg

Meg Ryan 2006-ban fogadta örökbe kínai származású kislányát, Daisyt. A színésznő több interjú során is mesélt már gyönyörű kislányáról, akinek története ezúttal meg is ihlette Meg Ryant. A sztár legújabb filmje, a What Happens Later tavaly novemberben debütált, egy örökbefogadás története jelenik meg benne. Olvass tovább a részletekért!

„Szerettem volna, hogy ez is része legyen a filmnek, mert az én lányom az én lányom” – mondta Meg kiemelve, milyen szoros kötelék is van köztük Daisyvel. – „A találkozásunk miatt hiszek a csodákban. Szerintem ez előre el volt rendelve” – tette hozzá.
Kattints a további képekért!

Lucia Sofia Ponti nem csupán azért az egyik legszerencsésebb tini a világon, mert olyan nagyszülőket tudhat magáénak, mint Sophia Loren és Carlo Ponto, hanem azért is, mert örökölte nagyanyja és anyja minden szépségét és báját.

Leadfotó: Getty Images, forrás: brightside.me

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...