Igazi bombázó: így néz ki ma Uma Thurman 22 éves lánya, aki szexibb, mint valaha

A nemsokára 23 éves színésznő nem fél megmutatni formás alakját.

Kislányból szexi nő

Uma Thurman és Ethan Hawke hét évig voltak házasok, ez idő alatt pedig két gyermekük született, Maya és Levon. A két filmszínész lánya hamarosan már a 23. életévét tölti, és szüleihez hasonlóan ő is a filmiparban találta meg a helyét az utóbbi években. A csinos Maya a Stranger Things című sci-fi-horror sorozatban vált igazán ismerté, de nem csak ez az, ami felkeltette a világ érdeklődését a lánnyal kapcsolatban. Sokkal inkább lenyűgöző szépsége, amire 2017-ben még a Calvin Klein nevű világmárka is felfigyelt, hiszen Mayát választották akkori kampányuk arcává. Maya Thurman-Hawke alig egy évvel ezelőtt egy strandon is megmutatta tökéletes, feszes alakját, amiről természetesen a szemfüles paparazzik képeket is készítettek, azóta pedig a világ szeme a fiatal tehetségre tapadt - nem véletlenül.

Maya tavaly júliusban épp a tengerparton vakációzott, ahová szexi fürdőruhát választott: bár nem bikiniben élvezte a hullámokat, az egyrészes, kék színű darab így is a megfelelő helyeken emelte ki domborulatait.
Kattints a további képekért!

Ady Endre már-már bolondulásig szerette Brüll Adélt, akivel 1903 augusztusában ismerkedett meg – annak ellenére, hogy a nő férjes volt és gazdag, Ady nem adta fel, és szinte bombázta őt a neki szóló szerelmes versekkel, aminek meg is lett az eredménye. Kapcsolatuk 9 évig tartott, 1912-ben azonban teljesen megromlott köztük a viszony.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak