Sztárok

Ezt a szőke norvég hercegnőt a világ egyik legszebb nőjének tartják: a 17 éves Leah káprázatos, érte rajong most mindenki

Sokak szerint szavakkal leírhatatlan Leah Isadora Behn szépsége, akiről bár csak keveset hallani a nemzetközi sajtóban, mindenképp megéri vetni rá egy pillantást.

Sokkal szabadabban él, mint bármelyik brit hercegnő

Norvégiában jelenleg a Glücksburg-házból származó V. Harald uralkodik 1991 óta: a 86 éves király még koronahercegként jegyezte el a jelenlegi királynét, Sonja Haraldsent, akivel akkor már 9 éve együtt volt, ám kapcsolatukat végig titokban tartották, mert a nő származása megütközést keltett volna. Végül így is lett: amikor Harald közölte apjával, Olaf királlyal, hogy vagy Sonját veszi feleségül vagy soha nem házasodik meg, az óriási botrányt keltett. Ha ugyanis Harald agglegény maradt volna, az véget vethetett volna a dinasztia uralkodásának, sőt az egész norvég monarchiának is, így végül engedélyezték a párnak az esküvőt, akik 1968-ban egybe is keltek. Két gyermekük született: a botrányairól elhíresült Márta Lujza hercegnő, valamint a jelenlegi trónörökös Haakon Magnus herceg. Bár Márta Lujza az idősebb, soha nem kerülhet trónra a törvények értelmében, nemrégiben pedig Harry herceghez hasonlóan ő is visszalépett királyi kötelezettségeitől szerelme miatt. Márta Lujzának a jelenlegi partnere előtt azonban már volt egy férje, Ari Behn író, akihez a hercegnő 2002-ben ment hozzá, de ők ketten végül elváltak, ez okozta a férfi vesztét is. Ari ugyanis állítólag a válás miatt lett öngyilkos, 2019-ben, 47 évesen saját maga vetett véget az életének. Nem csupán volt nejét, de három, a hercegnővel közös lányát is hátrahagyta, akik közül egy kiemelkedően szép nővé érett időközben. Galériánkban mutatjuk a gyönyörű Leah Isadora Behnt!

Márta Lujzának és Ari Behnnek három lányuk született: Maud Angelica, Leah Isadora és Emma Tallulah, a pár pedig mindvégig a boldog család képét keltette, ám házasságuk végül tönkrement, a férfi halála után pedig a hercegnő új szerelmet talált magának.
Kattints a további képekért!

A hasonlóság egészen elképesztő Jon Bon Jovi és egyetlen lánya között: Stephanie igéző szemeit is az énekestől örökölte, de persze bőven jutott neki anyja remek génjeiből is.

Leadfotó:

Oldalak

Sztárok
Egészség
Valószínűleg te is feltetted már magadnak szülőként azt a kérdést, hogy gyermeked kitől örökölte ezt vagy azt a tulajdonságát – nos, szerencsére vannak olyan jellemvonások és külső adottságok,...
Sztárok
Annyi biztos, hogy Rácz Jenő egy feszült időszakot fog lezárni a Sztárboxot követően.
Lifestyle
Reviczky Gábor nem igazán sajnálta a Mercedesét, amiből alig maradt valami.