Sztárok

Nyílt titok volt a saját neméhez fűződő vonzalma: falta a nőket Marlene Dietrich, Greta Garbo is megfordult az ágyában

Marlene Dietrich, másnéven a végzet asszonya hírhedt volt csillapíthatatlan szexuális étvágyáról. Hollywood aranykorának egyik legismertebb színésznőjeként szinte bárkit megkaphatott, az ágyában pedig nemcsak férfiak, hanem nők is megfordultak.

Bárkit elcsábított

Marlene Dietrich – eredeti nevén Marie Magdalene Dietrich – porosz rendőrtiszti családban látta meg a napvilágot 1901-ben. Már egész kiskorában megismertették vele a zene szeretetét, később pedig a weimari Zeneművészeti Főiskolán hegedűművésznek tanult. Hamarosan Berlinbe költözött, ahol Max Reinhardt felfigyelt a színészi tehetségére, s szerepet ajánlott neki egy darabban – onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton. Közben feleségül ment Rudolf Sieber segédrendezőhöz, akitől kislánya született. Az igazi áttörést az 1930-as Kék angyal című német film hozta el a búgó hangú díva számára, aki egy csapásra ismertté vált az egész világon, így nem is volt kérdés, hogy tehetségére Hollywoodban is felfigyelnek. A filmkészítés fővárosában számos ígéretes munka, no meg rengeteg szerelmi kaland várta, hamarosan pedig egyre többen kezdték rebesgetni róla, hogy mindkét nemmel megtalálja a közös hangot, ha lepedőakrobatikáról van szó. További részletek a galériában!

Bár Marlene a harmincas években az Egyesült Államokba költözött, tehetségéről a szülőhazájában sem feledkeztek meg. 1936-ban Joseph Goebbels felkérte, hogy forgasson Németországban, ám ő elutasította az ajánlatot, annak ellenére, hogy a magas díjazás mellett szabad kezet kapott volna a forgatókönyvek és munkatársak kiválasztásában. A továbbiakban az Amerikai Egyesült Államokban játszott, olyan rendezők keze alatt, mint Alfred Hitchcock, Ernst Lubitsch, Orson Welles és Billy Wilder.
Kattints a további képekért!

Greta Garbo volt a filmtörténet egyik legkarakteresebb színésznője, és milliók rajongtak érte annak ellenére, hogy jóformán soha, egyetlen mosolyt sem eresztett meg.

Leadfotó: Wikipédia

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...
Fashion&Beauty
A budapesti fashion weeken nemcsak a bemutatókon láthattunk izgalmas ruhakreációkat, de a magyar sztárok is igen különleges darabokban érkeztek a show-kra.
Utazás
A több ezer halálos áldozatot követelő földrengéssorozat legdrámaibb fotói a törökországi Kahramanmaras tartományban készültek.