Egy videoklip forgatása közben, stábtagok előtt erőszakolhatta meg menyasszonyát Marilyn Manson

Evan Rachel Wood - aki először tavaly vádolta meg abúzussal az ellentmondásos megítélésű rocksztárt - mindössze 19 esztendős volt a szóban forgó klip forgatásakor, de a jelek szerint komoly traumát jelentett számára az eset, mellyel kapcsolatban számos híresztelés napvilágot látott.

"Én ebbe soha nem egyeztem bele"

Evan Rachel Wood, a Westworld című sorozat közismert színésznője először tavaly vádolta szexuális abúzussal hajdani szerelmét, Marilyn Manson zenészt. Az ellentmondásos megítélésű rocksztárnak most egy újabb súlyos váddal kell szembenéznie. Wood szerint ugyanis a ma 53 esztendős zenész megerőszakolta őt egy videoklip forgatása közben, másfél évtizeddel ezelőtt - jelentette a The Guardian.

A Heart Shaped Glasses című klip munkálatai során történt az állítólagos eset: Wood, Manson és a stábtagok megbeszélték, hogy rögzítenek egy ágyjelenetet is, melyet az akkor egyébként épp jegyben járó felek természetesen csak imitáltak volna. A 34 esztendős színésznő szerint azonban a zenei előadó ténylegesen szexuális aktusba kezdett a kamerák kereszttüzében, azonban minderre az ő beleegyezése nélkül került sor.

Wood a Phoenix Rising című új, a színésznő életének-karrierjének fontos állomásait feldolgozó dokumentumfilmben szólalt meg a 2007-es eseményekkel kapcsolatosan (a produkció a 2022-es Sundance Filmfesztiválon debütált). "Megbeszéltük, hogy csak szimuláljuk a szexjelenetet, ő viszont ténylegesen belém hatolt. Én ebbe soha nem egyeztem bele" - vallotta a színésznő.

Fotó: Leon Bennett / Getty Images

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak