Mariah Carey anyja olyat tett, ami egy életre tönkretette a gyerekeit

Szörnyűségekről vallottak az énekesnő testvérei.

Mostanában csak botrányairól hallani

Mariah Carey az 1990 és 2000-es évek egyik legsikeresebb énekesnője, az utóbbi években viszont inkább botrányaitól, mint tehetségétől hangos a sajtó. A 47 vagy 48 éves (nem tudni, hogy 1969-ben vagy 1970-ben született) díva hol a koncertjein okoz csalódást rajongóinak, hol aktuális munkatársaival nem tud együtt dolgozni. Akármerre jár, csak panaszkodnak rá, vagy aggódnak mentális, alkohol és gyógyszer problémái miatt. Most azonban magyarázatot kaptunk a sztár viselkedésére.

Horrorisztikus, ahogyan felnőtt

Mariah Carey édesanyja, az operaénekes Patricia Hickey sátánista szektavezető volt. Az anyuka ráadásul rendszeresen arra kényszerítette gyerekeit, hogy részt vegyenek ezeken a rituálékon.  Mariah nővére, Alison tálalt ki a történtekről. Azt mondta, gyakran egy hatalmas kastélyba vitték őket Long Island-en. Az emberek köpenyt viseltek, körökben álltak, felfoghatatlan vonalakat rajzoltak, közben pedig énekeltek. Volt egy szexuális szertartás is, amin élő állatokat öltek meg és áldoztak fel. A gyerekeknek meg kellett figyelniük, hogyan áldozták fel a kisállatokat, és hogyan csöpög a vér belőlük.  Még mielőtt azt hinnénk a történet kitaláció, a sztorit, azóta már Mariah bátyja is megerősítette, sőt maga az énekesnő, karrierje kezdetén szintén célozgatott erre.

Fotó: Instagram/ mariahcarey

Oldalak

  • 1
  • 2
Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!