Már válóperes ügyvédnél is járt - Válik a gyönyörű színésznő?

A Botrány című sorozat főszereplője, a gyönyörű Kerry Washington, a legújabb hírek szerint válni készül. Az infót egy amerikai oldal szivárogtatta ki.

Van még esély?

A Radar Online értesülései szerint Kerry Washington kétségbeesetten el akar válni férjétől, Nnamdi Asomughától. A páros csupán két évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent, de már most elegük van egymásból.

„Kerry már az ügyvédjével is találkozott, hogy nekilássanak a tennivalóknak.” – nyilatkozta egy bennfentes. A 38 éves színésznő és férje természetesen megpróbálták helyrehozni kapcsolatukat, de sajnos nem jártak sikerrel. „Úgy élnek az otthonukban, mintha idegenek lennének.” – folytatta az informátor.

Tény, hogy sosem lehet tudni... Hátha mégis sikerül helyrehozniuk a házasságukat, 19 hónapos kislányuk – Isabelle – biztos, hogy ennek örülne a legjobban

Fotó: justjared.com

Oldalak

Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.
Fashion&Beauty
A haj egészsége nemcsak attól függ, hogy mit viszünk be a testünkbe, hanem attól is, hogy milyen gondoskodást nyújtunk hajszálainknak.