Manuel ledöbbent, hogy milyen ételt kapott a börtönben, aztán jöttek a merészebb gondok

Manuel nagyon jól tudta, hogy nem luxusszállodába készül. Az énekes megosztotta a tapasztalatait a büntetése után.

A rajongói természetesen továbbra is kitartanak mellette

A köznyelvben persze mindent börtönnek hívnak, de Manuel fogházbüntetést kapott, ami kicsivel enyhébb.

A jelenlegi rendszer szerint az elítélt rövid tartamú eltávozása itt engedélyezhető, külső munkában szintén részt vehet. Az életrendje csak részben meghatározott, szabad idejét belátása szerint használhatja fel.

Manuel már anno közölte, hogy egy 2017-es ügy miatt (lebukott egy maréknyi fűvel a barátaival) fogházba vonul. Lehet ennél a büntetésnél szabad a póráz, de attól még a 20 napos ”kaland” nem volt egy leányálom. A galériánkban megmutatjuk, mit kellett átélnie az énekesnek!

Manuel korábban megjegyezte, hogy a szabadulása után készül egy interjút adni, mert nem akarja, hogy mindenféle pletykák kezdjenek el terjedni róla.
Kattints a további képekért!

Persze a köznyelvben minden börtön, de most itt Manuel gyakorlatilag fogházbüntetést kapott. Megmutatjuk, hogy mi a különbség a kettő között.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A közkedvelt televíziós első ízben mutatta meg a nyilvánosságnak lányunokáját, Lindát.
Utazás
A Somogy megyei Balatonkiliti határában észlelték a rengést - tudatta a Földfizikai és Űrtudományi Kutatóintézet Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatóriuma.
Sztárok
Iszak Eszter és Gyurta Dániel február közepén jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják, most pedig meg is érkezett a kis Mirabella, akiről édesanyja posztolt fotót az Instagramon.