Sztárok

2021-ben is ellepik Magyarországot a világsztárok – Velük lehet majd összefutni idén

Hazánk 2021-ben is a filmkészítés egyik központja marad, számos produkciót forgatnak majd nálunk, igazi nagyágyukkal a főszerepekben – Marvel-film is van köztük!

A koronavírus ellenére is zajlottak a forgatások

Magyarország évek óta a filmgyártás egyik legfontosabb helyszíne, évente több tucat külföldi produkciót forgatnak nálunk a kedvező adottságok és körülmények miatt. Mindennek még a covid sem tudott gátat szabni, erről pedig a Hollywood Reporter is beszámolt pár nappal ezelőtt.

A tavaszi lezárások után a magyar stúdiók viszonylag hamar kinyitották a kapuikat, és a biztonsági előírások betartásával olyan nemzetközi szuperprodukciók készültek el, mint például a valódi sztárdömpinggel forgó Dűne című film Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével, és a The Unbearable Weight of Massive Talent, amiben Nicolas Cage önmagát alakítja. Nálunk vették fel továbbá a videójátékon alapuló Halo című sorozat részeit és a Netflix német gyártású szériájának, a Terra Vision epizódjait is. Káel Csaba, filmügyi kormánybiztos elmondta, 2020-ban 20 nagyjátékfilm készült hazánkban.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!