2021-ben is ellepik Magyarországot a világsztárok – Velük lehet majd összefutni idén

Hazánk 2021-ben is a filmkészítés egyik központja marad, számos produkciót forgatnak majd nálunk, igazi nagyágyukkal a főszerepekben – Marvel-film is van köztük!

A koronavírus ellenére is zajlottak a forgatások

Magyarország évek óta a filmgyártás egyik legfontosabb helyszíne, évente több tucat külföldi produkciót forgatnak nálunk a kedvező adottságok és körülmények miatt. Mindennek még a covid sem tudott gátat szabni, erről pedig a Hollywood Reporter is beszámolt pár nappal ezelőtt.

A tavaszi lezárások után a magyar stúdiók viszonylag hamar kinyitották a kapuikat, és a biztonsági előírások betartásával olyan nemzetközi szuperprodukciók készültek el, mint például a valódi sztárdömpinggel forgó Dűne című film Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével, és a The Unbearable Weight of Massive Talent, amiben Nicolas Cage önmagát alakítja. Nálunk vették fel továbbá a videójátékon alapuló Halo című sorozat részeit és a Netflix német gyártású szériájának, a Terra Vision epizódjait is. Káel Csaba, filmügyi kormánybiztos elmondta, 2020-ban 20 nagyjátékfilm készült hazánkban.

Még nincs vége, lapozz!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!