Sztárok

Íme hazánk 21 legszebb nője 2024-ben: hihetetlenül erős a mezőny idén a Magyarország Szépe versenyen – Fotók

Idén is nagyszabású gálaműsorban választják majd meg Magyarország Szépét: az illető, akinek a korona kerül majd a fejére, a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, valamint ő képviseli hazánkat a Miss World világdöntőjén is.

Vajon kinek a fejére kerül idén a korona?

Hazánk legrangosabb szépségversenye, a Magyarország Szépe idén is megrendezésre kerül: a Miss World Hungary tavalyi győztese Hacsi Boglárka volt, idén azonban új királynőt választanak, aki képviselheti majd országunkat a Miss World világdöntőjén is. 2024-ben a múlt évhez hasonlóan rengeteg szépség jelentkezett a versenyre, így a szakmai zsűrinek nehéz dolga volt, hiszen ki kellett választaniuk azt a 21 nőt, akik beköltözhetnek a felkészítő táborba, és akik közül kikerülnek majd azok a szerencsések, akik a gálaműsor döntőjében is megmérettethetik magukat az élő adásban. A következő hetek tehát kemény munkával telnek majd számukra, galériánkból pedig most azt is megtudhatod, kik kerültek a top 21 versenyző közé. Lapozd fel képösszeállításunkat!

“Még gimnazista vagyok, éppen ezért az egyik fő célom a versenyen az, hogy megmutathassam, a korom ellenére is képes vagyok megállni a helyemet.” – Vajda Mercédesz, 17, Kaposvár
Kattints a további képekért!

Bár a 2023-as Magyarország Szépe nyertese nem került be a világversenyen a top 40-be, hazánknak egyáltalán nincs oka a búslakodásra, ugyanis Hacsi Bogi több alversenyen is méltóképpen képviselte országunkat Indiában.

Leadfotó: Magyarország Szépe

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.