Sztárok

Magyarország Szépe: Kulcsár Edina elárulta, mi kell ahhoz, hogy valakiből szépségkirálynő legyen

Szombaton lezajlott a Magyarország Szépe – Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen természetesen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki interjút adott a Femcafe.hu-nak.

Kulcsár Edina is a döntéshozók egyike

Mint ismert, a Duna műsorán teljesen megújult, nagyszabású, élő show-ban koronázzák meg az ország legszebb hölgyét, aki egy évig viseli majd a Miss World Hungary címet és képviseli Magyarországot a több mint 70 éves múltra visszatekintő verseny világdöntőjén. A versenyre 17-27 év közötti lányok jelentkezését várták, a szombaton megtartott, első sajtónyilvános castingra pedig a Femcafe.hu is ellátogatott, ahol a több száz gyönyörű, fiatal nő először bikiniben vonult végig, a következő körben azonban már a személyiségüket is meg kellett csillogtatniuk ahhoz, hogy elbűvöljék a zsűritagokat –többek között például Kulcsár Edinát, akinek fejére 2014-ben került korona. „Sokat elárul, milyen összképet fest valaki magáról – gondolok itt például arra, milyen a sminkje, a frizurája, a fürdőruha- vagy a cipőválasztása. De mégis a tekintet, a kisugárzás a legfontosabb” – kezdte lapunknak az egykori szépségkirálynő, aki emellett mesélt arról is, hogyan változtatta meg az életét a verseny, illetve elárulta, hogyan telnek jelenleg kismamaként a napjai.

Kulcsár Edina gyermekeinek a neve néhányaknál kiverte a biztosítékot, most azonban reagált a kritikákra és kifejtette a véleményét.

Leadfotó: Facebook/ Edina Kulcsar

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...