Sztárok

„Hazudnék, ha nem mondanám el, hogy kicsit csalódott vagyok” – Íme Magyarország Szépe és udvarhölgyeinek első gondolatai

A koronázás utáni első pillanatokban kaptuk el egy-egy interjúra az örömmámorban úszó, lélegzetelállítóan szép Hacsi Boglárkát, a Magyarország Szépe 2023 győztesét, valamint a két udvarhölgyet, Szabó Orsolyát és Novák Zafír Bellát, akik őszintén vallottak arról, milyen érzés fogta el őket akkor, amikor a fejükre került a korona.

Káprázatos hölgyek fejére került a korona 2023-ban

Mint ahogyan arról elsők között a Femcafe.hu is beszámolt, az idei Magyarország Szépe – Miss World Hungary nyertese Hacsi Boglárka lett, így ő képviselheti majd hazánkat a 2023-as világversenyen. A Duna vasárnapi élő gálaműsorában a szakmai zsűri természetesen udvarhölgyeket is választott a királynő mellé: az első udvarhölgy Szabó Orsolya lett, míg a második Novák Zafír Bella. A koronázás után lapunknak alkalma nyílt arra, hogy az első három helyezettel beszélgessen: a lányokat többek között arról kérdeztük, hogy érzik magukat most, hogy véget ért a verseny, milyen érzés viselni a gyönyörű fejdíszeket, továbbá kiderült az is, mik a terveik a jövőre nézve. A teljes beszélgetést az alábbi videóra kattintva tekintheted meg – ezúton is gratulálunk az álomszép királynőnek, valamint gyönyörű udvarhölgyeinek!

Megvan, ki képviseli majd Magyarországot az idei Miss World világversenyen.

Leadfotó: Facebook/missworldhun

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!