Magyarország döntött! Ő lett az X-Faktor legirritálóbb mentora

Hazánk egyik legkedveltebb tehetségkutató műsorában, az X-Faktorban a nézők szavazatai alapján dől el, hogy melyik énekes jut tovább. Arról azonban már nem ők döntenek, hogy kik legyenek a zsűritagok, így könnyen előfordulhat, hogy a mentorok közé kevésbé szimpatikus személyek is kerülnek. Épp ezért megkérdeztük az olvasóinkat, hogy melyik mentor irritálja őket a legjobban.

A legtöbb szavazatot kapta...

A 2013-as X-Faktor zsűrijébe, az "őszsűritagnak" számító Geszti Péter mellé 3 teljesen új híresség került: Tóth Gabi, Szikora Róbert és Alföldi Róbert. Bátran állíthatjuk, hogy az RTL Klub merész döntést hozott, hiszen mindhárman kapnak hideget és meleget is a közönségtől, így nem lehetett tudni, hogyan reagálnak a nézők erre a zsűrire.

A műsor indulása után pár héttel, úgy gondoltuk, hogy eljött annak az ideje, megkérdezzük az embereket, mégis melyik mentor irritálja őket a legjobban. Ez a kérdés sok embernek kapóra jött, hiszen 2800-an nem bírtak magukkal, és gyorsan ikszet tettek az általuk legkevésbé szeretett zsűritag neve mellé, Így jött létre a végső rangsor.

Melyik mentor irritál a legjobban?

4. Geszti Péter 5%-kal
3. Alföldi Róbert 14%-kal
2. Szikora Róbert 20%-kal
1. Tóth Gabi 38%-kal

Az elhívatott rajongók

Nem akartuk a műsor elhivatott rajongóit sem kihagyni a szavazásból, így a válaszlehetőségek közt megtalálható volt a „Mindannyiukat bírom” is. Erre 23%-an szavaztak. Szó mi szó, az olvasók döntöttek: számukra Tóth Gabi a legirritálóbb mentor.

Mit szóltok a szavazás eredményéhez? Várjuk a kommenteket!

Ápolatlan női világsztárok, akik nem ismerik a borotvát - Nézd meg te is!

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Oldalak

Szólj hozzá Te is!