Könnyesre neveted magad - íme a magyar sztárok legjobb karanténslágerei

Megihlette a zenészeinket a koronavírus-járvány, mi pedig mutatjuk a legjobb videókat.

Dallal koronázták meg a helyzetet

Mi hiszünk abban, hogy az egyik legjobb orvosság a nehéz időkben a humor, éppen ezért a koronavírus-járvány idején is - a hiteles tájékoztatáson túl - igyekszünk szórakoztató tartalmakkal megörvendeztetni az olvasóinkat. Ebben segítségünkre volt legutóbb az internet népe, hiszen a legjobb mémekből könnyfakasztóan vicces összeállítást tudtunk készíteni. Most pedig a magyar sztárok gondoskodnak arról, hogy a sokszor nehéz vagy netán fájdalmas helyzetben egy kis vidámsággal fűszerekezik meg a hétköznapokat. A legtöbb zenész már csatlakozott egy-egy közérdekű felhíváshoz, de a legkreatívabbak már saját dalokat is írtak, sőt, akár kollaboráltak is az online térben, hogy bennünket szórakoztassanak.

A legjobb magyar dalok a koronavírus-járvány kapcsán:

Bob Marley - Don't Worry, Be Happy című klasszikusával nyugtatja a hangulatot B.Nagy Réka, Trokán Nóri, Puskás Peti, Bátyai Évi, Kardos Eszter, Kocsis Tibó és Dombi. A magyar hírességeknek szó nélkül elhisszük az előadás láttán, hogy minden rendben lesz.
Kattints a további képekért!

Összeszedtük azokat a vicces megjegyzéseket, képeket, melyek a járványhoz köthetők. Ezek nem sértőek, nem a helyzet negatív voltára világítanak rá, sokkal inkább azért születtek, hogy bizonyítsák, a legnehezebb időkben is kell, hogy legyen egy kis humorérzékünk.

Leadfotó: YouTube

Oldalak

Szólj hozzá Te is!