Sztárok

Sokkolóan néz ki: teljesen más arca lett Madonnának - kifordult önmagából a világsztár

Teljesen máshogy néz ki, konkrétan felismerhetetlenül és félelmetesen fest legújabb képein a popikon Madonna, aki halomnyi plasztikai műtétet vállalt be azért, hogy egyáltalán ne tűnjön idősebbnek a mai popsztároknál.

Nem akar méltósággal megöregedni

Bár a Guiness-rekordok szerint a 300 milliós albumeladásából fakadóan Madonna a világ legsikeresebb énekesnője, az biztos, hogy valami nagyon nincsen rendben a testképével, ugyanis az elmúlt egy év karanténidőszaka alatt teljesen eltorzította az arcát!

Úgy is fogalmazhatnánk, hogy szinte biztos, hogy a 62 éves Madonna nem akar méltósággal megöregedni... Az énekesnőnek ugyanis már az elmúlt pár évben is ijesztően eltorzult az arca a sok kozmetikai kezeléstől és a különböző plasztikai beavatkozásoktól: legutóbbi közösségi médiás oldalaira feltöltött képe viszont teljesen letaglózott mindenkit - konkrétan fel sem lehet ismerni az egykor sugárzóan szép Maggie-t, mert most jóformán úgy néz ki, mint egy földönkívüli alien! Nem, egyáltalán nem túlzunk.

Kíváncsi vagy arra, hogyan fest ma Madonna, a világ egyik legnagyobb popsztárja 62 évesen? Kattints a következő oldalra és megmutjuk, milyen megdöbbentően alakult át az arca!

Fotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.