Sztárok

Élete formájában van: Madár Veronika bikiniben mutatta meg tökéletes alakját – Fotó

A Jóban Rosszban színésznőjének igazán nincs miért szégyenkeznie.

Bombaforma

Madár Veronika, a Jóban Rosszban színésznője rengeteg nő példaképe, ugyanis az évek alatt megszabadult a maradék plusz kilóktól is, habár saját bevallása szerint egy időben túlzásba is vitte a fogyókúrát és a sportolást. A sorozatsztár ma már a helyes táplálkozásra és az egészséges életmódra esküszik, azonban tiniként volt, hogy 86 kilót is mutatott a mérleg, a legkevesebb pedig 42 kilogramm volt, amire mindössze 15 hónap alatt fogyott le. Ma viszont a gyönyörű színésznőnek már nincsenek ilyen problémái, évek óta tartja a magasságához megfelelő súlyt, és 40 évesen is irigylésre méltó alakja van, amit nem fél megmutatni bikiniben sem.

A tűzről pattant, jellegzetes vörös hajkoronájáról bármikor felismerhető sorozatsztárt legtöbben csak Galambos Gyöngyiként ismerik, hiszen Vera a Jóban Rosszban csapatát erősíti már 2004 óta, egészen a kezdetektől.
Kattints a további képekért!

A trónörökös Vilmos ezentúl öccse módszerét kívánja követni, és nem fogja be többé a száját.

Leadfotó: Femcafe.hu / Kunos Attila

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A rövid haj ismét hatalmas népszerűségnek örvend, főleg, amióta Hailey Bieber is bevállalta ezt a stílust. Azóta egyre többen keresik meg a fodrászukat, hogy hasonló hajat szeretnének.
Lifestyle
Hihetetlennek tűnik, de már a kezdetek meghatározzák személyiségünk fejlődését.
Lifestyle
A Rákot ma valaki durván megsértheti. Napi horoszkóp!