Sztárok

Láttad már Louis de Funès unokáját? A 26 éves Charles piszkosul sármos pasivá érett – fotók

Noha Louis de Funès évtizedek óta nincs már köztünk, neve ma is ismerősen cseng még a legfifiatalabbak körében is. A színésznek négy unokája van, két fiú és két lány – kisebbik fiúunokája, Charles mostanra huszonéves fiatal felnőtté érett, és olyan jóképű, hogy arra nincsenek szavak.

Bőven akadnak hölgyrajongói

Louis de Funès a francia film történetének legnépszerűbb komikusa volt, aki bár igazán kivételes karrierre lehetett büszke, sikereit nemcsak saját magának, hanem imádott feleségének is köszönhette, aki mindenben támogatta a 40 évig tartó kapcsolatuk alatt. 1943-ban fogadtak egymás örök hűséget, szerelmükből pedig két gyermek született: Patrick 1944-ben, Olivier pedig 1949-ben jött a világra. A színésznek négy unokája született, akik közül a legkisebb fiú is mostanra felnőtt férfivá érett, ráadásul elképesztően vonzó külsővel áldotta meg a sors, így nem csoda, hogy megőrülnek érte a nők. Galériánkban megmutatjuk, milyen sármos pasi Louis de Funès unokája, a 26 éves Charles:

Louis de Funés legkisebb gyermeke, Olivier 1949-ben jött a világra. A férfi később házasságot kötött Dominique Watrinnal, aki két fiúgyermekkel és egy lánnyal ajándékozta meg, akik mostanra mind felnőttek – Charles ráadásul nem akármilyen pasi lett.
Kattints a további képekért!

Meglepőnek tűnhet, de Louis de Funès karrierje csak akkor indult be, amikor már bőven a harmincas éveiben járt. Ma már főként ősz hajjal, időskori szerepeiből emlékezünk rá, így a legtöbben nem is tudják, milyen sármos volt fiatalon az imádott nevettető.

Leadfotó: Aime Dartus\INA via Getty Images
Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...