Újra együtt Tilla és Liptai Claudia – Vajon mire készülnek?

Rejtélyes posztot osztott meg a két műsorvezető, hamarosan újra együtt láthatjuk őket a képernyőn.

Minden idők legnépszerűbb párosa

Liptai Claudia és Till Attila Magyarország legnépszerűbb műsorvezetőpárosa. Bár egyénileg is imádja őket a közönség, az szinte varázslatos, amikor együtt állnak a színpadon. A kettőjük között lévő összhangban rejlik közös sikerük titka, hiszen nemcsak hogy értik egymás humorát, de remekül veszik fel a fonalat és fejezik be egymás gondolatait. Először 2002-ben dolgoztak együtt, ekkor a TV2 őket bízta meg a Big Brother valóságshow vezetésével, és azóta is számos műsorban tűntek fel egymás társaságában.

Úgy tűnik, elérkezett a pillanat, hogy újra bevessék közös vonzerejüket, ugyanis a Bors kiszúrta, hogy mindketten posztoltak egy-egy közös fotót, ami azt sejteti, hogy új projekten dolgoznak. Arra egyelőre nem derült fény, hogy mit forgatnak, és mikor lesz látható a műsor.

De rég forgattunk együtt! De most jön, jön, jön...” – írta Tilla a fotóhoz, amit alább megtekinthetsz. Claudia Instagram-posztja ide kattintva érhető el.

Tilla még egy fotót közzétett, melyen nagyobb társaságban látható a népszerű műsorvezetőpáros. Ebből kiderül, hogy a titkos produkcióban csatlakozik hozzájuk például Kulcsár Edina és férje, Csuti is.

Egész családjával Amerikába költözött Al Ghaoui Hesna, aki egy neves egyetem kutatói programjában kapott helyet.

Leadfotó: facebook.com/SuperTV2

Oldalak