Lenny Kravitz megható születésnapi üzenetet küldött volt felesége új férjének, Jason Momoának

Lenny Kravitz testvéreként szereti Jason Momoát, aki volt feleségének, Lisa Bonetnek a jelenlegi férje. A színész és a zenész barátsága már-már legendásnak számít. Igazán példamutató az, ahogy egymáshoz viszonyulnak!

Egy nagy családot alkotnak együtt

Ma, augusztus elsején lett 42 éves a Trónok Harca Khal Drogoját megformáló Jason Momoa. A hawaii származású színész 2006 óta van együtt a nála 11 évvel idősebb Lisa Bonet színésznővel, aki két gyermeket szült neki: Lola Iolanit (14) és Nakoa-Wolfot (12).

Viszont Lisának az előző házasságából is született egy gyermeke: Zoé, aki édesanyja házassága révén megnyerte a sztárapukát.

Ami az egészben a legmeglepőbb, hogy Aquaman milyen szoros barátságos ápol felesége ex-férjével, Lenny Kravitzzel.

Nehéz elhinni, milyen szoros kapcsolat van Jason és köztem, vagy azt, milyen jóban vagyok Zoë anyukájával, és mind milyen kötelékben vagyunk egymással." – mondta egy tavalyi interjúban a People magazinnak. – „Azért teszünk így, mert ezt kell tenni. Hagyni kell, hogy a szeretet győzzön, igaz?”

Kravitz napjainkban is szoros kapcsolatot ápol ex-felesége új családjával, de azt is elárulta, hogy az elején ezért meg kellett dolgozniuk.

Meg kell hagyni, kapcsolatuk igazán példaértékű, hogy a válás után képesek voltak továbblépni, begyógyítani a sebeiket és újra egy családot alkotni! Minden tisztelet kijár a Momoa-Kravitz-Bonet családnak, illetve a nem mindennapi sztárbarátoknak, akik gyűlölködés és háborúzás helyett a testvériséget választották!

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2