Sztárok

Mindenki őket akarja – Íme a lista a világ legkeresettebb színésznőiről

Gyönyörűek, tehetségesek és mindenki ismeri a nevüket. De vajon ki végzett a rangsor elején?

Kapkodnak utánuk

Hollywood tele van gyönyörű és tehetséges emberekkel, így szinte érthető, hogy a feltörekvő színésznők is úgy váltják egymást, akár az évszakok. Senki nem tudja megmondani előre, hogy melyik film vagy sorozat lesz sikeres, vagy éppen tesz világhírűvé valakit. Néha pedig nem is az adott személy tehetsége a döntő, hanem hogy esetleges magánéleti balhéival mekkora hírverést képes verni az illető. Persze mindig vannak olyanok, akiknek sikerül sokáig élvezniük a csillogást, és akár évekre meghatározni a filmipar alakulását. A legkeresettebbek listáján is olyan színésznők sorakoznak, akiknek karrierje hosszú évekre nyúlik vissza, és számos alkalommal bizonyították már, hogy megérdemlik a helyüket a top 10-ben.

Többek között Nicole Kidmant, Cate Blanchettet, Keira Knightley-t, Kate Winsletet, Reese Witherspoont, Emma Stone-t és Julia Robertset utasították maguk mögé a következő színésznők.

Sandra Bullockot egy akciófilm, a Féktelenül tette híressé, amiben Keanu Reeves oldalán szerepelt. Később a romantikus komédiák és vígjátékok felé vette az irányt és ért el nagy sikereket, olyan filmekben tűnt fel, mint az Aludj csak, én álmodom, a Beépített szépség, a Két hét múlva örökké, a Nászajánlat, a Női szervek és az Ocean’s 8. Komolyabb hangvételű szerepekben is feltűnt, a Szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színész már hosszú ideje nem tartja a kapcsolatot Maddox nevű mostohagyermekével.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!