L.L. Junior elárulta, miért nem csókolja meg soha nyilvánosan a feleségét

A népszerű rapper a tőle megszokott közvetlen stílusban rántotta le a leplet a nagy titokról.

"Intimitásunk diszkrét és privát"

A 40 esztendős magyar zenész, L.L. Junior feleségével, Körtvélyessy Kingával együtt szerepel az RTL Klub Nyerő páros című produkciójában. A közkedvelt rapper rajongói bizonyára felfigyeltek már rá, hogy a híresség sosem csókolja meg nyilvánosan a feleségét. Nyilvánvalóan nemcsak L.L. Junior tisztelőinek szúrt szemet ez az apró, mégis jelentőségteljes részlet - ezt egyébként az is mutatja, hogy, miként a 24.hu cikke is megemlíti, még Sebestyén Balázs műsorvezető is poénos utalást tett a házaspár különös viselkedésére a Nyerő párosban.

Valamiért L.L. Junior is úgy érezhette, hogy a csókmentes nyilvános szereplés némi magyarázatra szorul. A 40 esztendős zenei előadó most az Instagram felületén öntött tiszta vizet a pohárba, egyszer és mindenkorra lerántva a leplet a sokakat foglalkoztató "titokról".

"Egy kis magyarázat a smaci-mentes társasági viselkedésemre. Elnézést kérek, de mi nem ezt láttuk otthon, hogy csókolózunk mások előtt, illetve anyukámék, rokonok előtt majd egy tv műsorban. Én más környékről származom, úgyhogy akármennyire is hihetetlen, de nem testbeszéddel mutatom ki a szeretetem es szerelmemet Kinga felé. A mi szeretetnyelvünk érzelmek, gondolatok és tettek, intimitásunk diszkrét es privát. De ha résen lesztek szereplésünk végéig, ki tudja, még akár felébredhet ez a bennem szunnyadó kitárulkozó Rómeó is" - írta közösségi oldalán L.L. Junior, aki ráadásul szakajtónyi emotikonnal is megspékelte bensőséges vallomását.

Lapozz, a következő oldalon folytatódik a cikk!

Oldalak

  • 1
  • 2