Rémes, amit Larry Hagman lánya gyerekként átélt - Könyvet írt a szörnyűségekről

A rajongók szeretnek úgy emlékezni Jockey Ewing megformálójára, Larry Hagmanre, mint egy szimpatikus és humoros sztárra, aki mindig képes volt mosolyt csalni az arcukra. Lánya azonban ismerte a színész árnyoldalát is, most pedig könyvet írt, hogy bemutassa a világnak az igazi Larryt. Részletek a cikkben!

Larry Hagman rémes apa volt

Larry Hagman 2012-ben hunyt el, akkor 81 éves volt. A színészt életében melegszívű, kedves, vidám és rendkívül humoros embernek ismerték, aki gyakran kérte arra rajongóit, énekeljenek neki egy dalt az autogramért cserébe. Jockey Ewing megformálója attól sem riadt vissza, hogy véget nem érő történeteket meséljen arról, mennyire szeret inni. Gyakran viccelődött azzal például, hogy már a reggeli gabonapelyhét is whiskyvel fogyasztja. 1995-ben azonban májátültetésen esett át, így kénytelen volt letenni a poharat. Lánya, Kristina négy évvel halála után úgy döntött, kiad egy könyvet, amelyben felfedi a világ előtt a Dallas sztárjának másik arcát, azt amelyet eddig csak családtagjai ismertek.

Bár a kötet még nem jelent meg, a Daily Mail már leközölt belőle néhány szaftos részletet. Ebből kiderül például, hogy Kristina alig 3 éves volt, amikor életében először volt másnapos, szülei ugyanis egy buli után elfelejtették elpakolni előle a megmaradt bort. Az 58 éves nő azt is leírta, akármennyire szeretnék azt hinni a Dallas-rajongók, hogy édesapja hűséges volt édesanyjához, ez nem igaz. Folyamatosan csalta a svéd származású Majt.

Ha azt hitted, ez minden, akkor nagyon tévedtél! Hagman hibájából ugyanis majdnem megerőszakolták Kristinát, aki akkor alig volt 8 éves!

Lapozz, részletek a következő oldalon!

Fotó: dailymail.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!