Így lopta el Lajos herceg a show-t

Lajos herceg igazi rosszcsont kisfiúként viselkedett a dédnagymamája, II. Erzsébet tiszteletére rendezett ünnepségen. A cambridge-i hercegi pár, Kate Middleton és Vilmos pedig már reagált is a történtekre.

A rosszcsont kisherceg

 Lajos herceg Kate Middleton Vilmos II. Erzsébet Anglia ünnepség platina jubileum

Forrás: Getty Images

Vasárnap délután karneváli felvonulással zárult a II. Erzsébet tiszteletére rendezett négynapos ünnepségsorozat. Azonban hiába lépett fel megannyi művész, táncos, artista és sportoló, az egész eseményről leginkább a rakoncátlan Lajos herceg viselkedése maradt benne a köztudatban.

Kétségkívül Lajos herceg volt a műsor legőszintébb kritikusa

Mikor épp a kis Lajost nem nyűgözte le a műsor, inkább sajátot csinált...

Lajos herceg igazi négyéves gyerekként viselkedett a vasárnapi ünnepségén. Vicces arcokat vágott az esemény alatt, mikor pedig édesanyja, Kate Middleton megpróbálta kicsit kordában tartani a rosszcsont herceget, Lajos csak még komiszabb lett.

Lajos herceg Kate Middleton Vilmos II. Erzsébet Anglia ünnepség platina jubileum

Forrás: Getty Images

A cambridge-i hercegi pár reakciója a történtekre

Kate és Vilmos sem hagyhatta szó nélkül a dolgot, azonban viccesen csak annyit jegyeztek meg a kisherceggel kapcsolatban:

„Mindannyian hihetetlenül jól éreztük magunkat, különösen Lajos...”

A kis Lilibetet eddig csak egy hivatalos családi képen láthattuk, most azonban a sussexiek kislányuk születésnapja alkalmából ismét elérkezettnek látták az időt, hogy büszkélkedjenek egyéves gyermekükkel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
A világhírű színészről sokan nem tudják, hogy két gyönyörű lány édesapja: Sadie és Sunny örökölték apjuk vonásait, de bőven jutott nekik édesanyjuk génjeiből is.
Sztárok
Szilágyi Liliána teljesen új életet kezdett egy másik földrészen. Ha ez nem lenne elég, állítólag a vőlegényével is szakított.
Lifestyle
Hamarosan megkezdődik a díjkorrekció a Telekomnál, de egy elkerülhetetlen karbantartást is bejelentett a cég.