Elárulták barátai a bajba jutott Lagzi Lajcsit, őszinte vallomást tett

Áramlopási ügyét egyébként éppen ma tárgyalják ismét.

Elhagyták Lagzi Lajcsit a barátok

A most 57 éves Lagzi Lajcsit még 2015 szeptemberében vették őrizetbe, mert a vád szerint áramot és vizet lopott a birtokán. Összesen 125 napott kellett előzetesben töltenie. Ügyét legutóbb tavaly decemberben napolták el, de mára, azaz szerdára ismét tárgyalást tűztek ki. A trombitás azt ígéri, feleségével mindketten ott lesznek. Lajcsi a Blikknek nyilatkozott arról, nagyon kemény évek állnak mögötte, barátai többségét elveszítette, gyakorlatilag már csak a családjára számíthat.

"Nagyon kevés emberi kapcsolatom állta ki ezt a próbát, egy kezemen meg tudom számolni, hányan maradtak velem. Szinte csak a családomra számíthatok, a barátok elpárologtak" - vallotta be Lajcsi, majd folytatta.

"Tanulságos volt látni, hogy ki milyen módon viselkedik velem. Voltak olyan ismerősök, akik hirtelen elfelejtették felvenni a telefonjukat. Mások megpróbáltak anyagilag lehúzni. Elárult egy olyan ügyvéd is, akit egykoron a barátomnak hittem, és rengeteget segítettem neki. Bogi lányom fordult hozzá, amikor én még benn voltam. Szerette volna elhívni egy tévéfelvételre, hogy tanácsokat adjon neki, de erre nem volt hajlandó. Komoly következményei lettek a dolognak, mert egy suta nyilatkozat miatt többé nem tarthattam a kapcsolatot a családommal. Ezt az embert soha nem akarom újra látni" - mesélte a lapnak.

FRISSÍTÉS: Lagzi Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián szóbeli indítványában kérte, napolják el a tárgyalást, mert nem tudta átolvasni a 44.347 oldalas vádiratot időben. Ehhez naponta 1600 oldalt kellett volna áttanulmányoznia. A bíró egy szünet után eleget tett a kérésnek, májusban jön a folytatás. Az ügyészség szerint indokolatlan a halasztás.

Volt párja elárulta, miért döntöttek így.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!