Sztárok

Lagzi Lajcsi kitálalt! Ezért juttatták börtönbe feleségével együtt

Újabb részletek láttak napvilágot azzal a botránnyal kapcsolatban, amelyet Lagzi Lajcsi szerda reggel a Morning Show-ban robbantott ki. Azt állította, egy tévétulajdonos juttatta őt börtönbe. Most pedig elárulta, miért állhatott ez érdekében!

Ezért akarták börtönbe küldeni?

Az 55 éves Galambos Lajos szerda reggel interjút adott a rádióban, akkor azt állította, a Sláger TV román tulajdonosa, Radu Morar akarta őt börtönben látni. Nem sokkal később megérkezett a csatorna közleménye is, amelyben azt írták, nem értik, miért állít ilyesmit Lajcsi, közte és Morar között mindeddig jó volt a viszony. Úgy fest, tovább gyűrűzik a botrány, a trombitás ugyanis a Borsnak további részleteket árult el. A lap a zenésztől úgy tudja, azért akarták őt börtönben látni, mert le akarták tőle nyúlni az évtizedek alatt felépített márkáját, a Dáridót.

A lapnak sikerült megszereznie a jegyzőkönyveket, amelyek szerint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalához valóban érkezett kérelem védjegyhasználatra.

"A Dáridó és a Diridári kifejezésre 1999-ben nyújtottam be védjegyhasználati kérelmet, amit el is fogadtak, vagyis ezek az én tulajdonomat képezik. A zenei csatornát működtető egyik cég ezzel szemben kérelmet nyújtott be a Dáridó TV és Diridáré TV névre, vagyis a tv szócskával kiegészítve a saját nevére akarta íratni. Egy laikus számára is nyilvánvaló, hogy milyen szándék húzódik meg emögött" - mesélte az újságnak.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: tv2.hu/frizbi

Oldalak

Sztárok
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...