Sztárok

Meghosszabbították a nyomozást Lagzi Lajcsi ellen - A zenész most egy dologban reménykedik

Lagzi Lajcsi még mindig nem lélegezhetett fel, felesége és ő ugyanis továbbra is gyanúsított az áramlopási-ügyben, amelynek nyomozását meghosszabbították. Olvasd el, mit szeretne a lehető leghamarabb elérni a zenész!

Lagzi Lajcsi vállalja a szembesítést

Az 55 éves Lagzi Lajcsi ellen még mindig nem zárult le a nyomozás az áramlopási-ügyben. Sőt, a Lokál a Pest Megyei Főügyészségtől azt az információt kapta, hogy a vizsgálatot decemberig meghosszabbították, mivel be kell szerezni még bizonyos szakvéleményeket, illetve ki kell hallgatni minden tanút.

A nyomozók kihallgatták az áramszolgáltató két dogozóját, akiket a gyanú szerint Galambos Lajos megvesztegetett, majd megvizsgálták anyagi helyzetüket is, ám nem találtak semmi különöset. Mindketten átlagos körülmények között élnek, semmi nem utal arra, hogy hirtelen nagyobb összeghez jutottak volna. A zenész ezzel kapcsolatban azt mondta, önmaga tisztázása érdekében bármikor vállalja a szembesítést az áramszolgáltató munkatársaival, de szükség lesz valakire, aki bemutatja őket egymásnak, azt mondja ugyanis, egyiküket sem ismeri.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: TV2/Mokka

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.
Sztárok
A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.
Sztárok
Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.