Lady Gaga már nem tartozik a legsikeresebbek közé?

2013. január 9. éjjelén rendezték meg a szokásos People’s Choice Awards Díjátadót, melyen a díjakat a Peolple magazin olvasói ítéltek oda mozifilmek, tévéfilmek és sorozatok sztárjainak, színészeknek és énekeseknek. Míg Sandra Bullock díjat kapott humanitárius munkálataiért és Katy Perry bezsebelt négy díjat is, addig Lady Gaga hatalmasat bukott.

Az idei People's Choice Awards Díjátadón a furcsa és különc stílusú énekesnő Lady Gaga díj nélkül távozott, pedig extravagáns külseje és egyedi videoklipjei igazán megérdemelt volna némi elismerést.
Ezen a díjátadón, szemben az Oscarral és a Golden Globe díjjal, itt kizárólag a nézők és az olvasók dönthettek arról, hogy ki kap díjat, kik a legjobbak.

Sajnos most Lady Gaga hoppon maradt és díj nélkül mehetett haza az eseményről. Bezzeg Katy Perry több kategóriában is győzedelmeskedett, így ő vitte haza a legtöbb díjat, szám szerint négyet. A Vasemeber sztárja, Robert Downey Jr. két kategóriában nyert, a Grace Klinika duplázott, a legjobb dráma és a legjobb női főszereplő (Ellen Pompeo) kategóriában.

A díjakon kívül nagy hangsúlyt kaptak az estén a különböző, szebbnél-szebb ruhaköltemények is. A legfeltűnőbb mindenki közül talán Taylor Swift volt, aki Harry Stylesszal való szakítása ellenére is tündökölt gyönyörű fehér, uszályos ruhájában, merész dekoltázsával, kontyba fogott hajával és szolid sminkjében.

Az eseményen egyébként díjat kapott többek közt Jennifer Aniston, Emma Watson, A Castle című sorozat sztárja, Nathan Fillion, Christina Aguelira és még sokan mások.

Mindenesetre nem kell szomorkodni Lady Gaga miatt, hiszen egyedi stílusa miatt biztos megint fog alkotni valami feltűnőt, valami maradandót.

Fotó: gagagr.com

Oldalak

Sztárok
Noha Vándor Éva lassan már a hetedik X-hez közelít, ez egyáltalán nem látszik rajta: a Jászai Mari-díjas színésznőnek semmi oka panaszra, hiszen napjainkban is fantasztikus formában van.
Sztárok
A hosszas kaland végén Timi nyerte el Árpa Attila szívét, aki jelenleg úgy gondolja, az idő fogja elmondani, hogy működőképes-e a kapcsolatuk.