Sztárok

Óriási örömhír látott napvilágot Kulka Jánosról: stroke-ja óta nem vállalkozott ekkora kihívásra a színészlegenda

A Kossuth-díjas művész azon színészkiválóságok közé tartozik, akik számtalanszor megcsillogtatták már ragyogó énekhangjukat a nagyközönség előtt. Kulka János 2016-os stroke-ja óta nemigen énekelt, hamarosan azonban ismét dalra fakad - rajongói legnagyobb örömére.

Hét évig készült Kulka János új lemeze

Kulka János magánéletében és karrierjében egyaránt tragikus fordulópontot jelentett 2016 tavasza. A 63 éves színészlegenda ugyanis ekkor kapott stroke-ot: kórházba szállították, sikerült stabilizálni az állapotát, amit hosszú lábadozás követett, és bár azóta félig-meddig visszatért a színészethez (több színdarabban is láthattuk, sőt egy-két filmszerepet is elvállalt), igazi művészi visszatérése még várat magára. Örömhír a művész tisztelői számára, hogy Kulka most egy lépéssel közelebb került ehhez, ugyanis - jóllehet stroke-ja óta nemigen hallhattuk énekelni - hamarosan ismét dalra fakad.

Tövisházi Ambrus dalszerző, akit a zenekedvelők az Eric Sumóból (korábban: Eric Sumo Band) ismerhetnek, nemrég egy különleges Facebook-bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán. Ezt írta: "A képen középen látható Tariska Szabi örök harcostársammal írtunk egy lemezt a képen jobbra látható Kulka Jánosnak. Az a címe hogy Pálmaszív, ami az ünneplős tortán is olvasható. Hét évig készült, mint a mesében, és pontosan egy hónap múlva, október 7-én jelenik meg."

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Négy fő hiba létezik a fürdőszoba berendezésekor, amikbe rendszeresen belefutunk. Mutatunk pár tippet, hogy elkerüld őket és a funkció se menjen az esztétika rovására.
Fashion&Beauty
Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!
Fashion&Beauty
Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.