Hirdetés

„Igazi kis csúfság ez a gyerek” – Sztárcsemeték külsejét gúnyolják az internetezők

Pusztán azért, mert egy kisgyerek híres, és sok esetben csodaszép szülőkkel rendelkezik, még nem feltétlenül születik "tökéletes" külsővel. Az internetezők egy része ennek ellenére kinézte magának néhány hollywoodi sztár csemetéit, hogy aztán azon élcelődjenek, szerintük mennyire csúnyácskák.

1. Salma Hayek kislánya, Valentina

Salma Hayek kicsi lánya, Valentina Paloma Pinault szeptemberben ünnepli a 9. születésnapját. Szerencsére még mindig elég kicsi ahhoz, hogy híres és gyönyörű édesanyja megvédhesse azoktól az internetezőktől, akik rendszeresen gúnyolódnak a lányka külsején. A legtöbben azt találják nagyon "viccesnek" vele kapcsolatban, hogy nem édesanyjára, hanem inkább milliárdos édesapjára, Francois Henri Panultra ütött.

"A Valentina nagyon szép név, ha a dolgok jó oldalát nézzük. Mert lássuk be, ez a kislány egyáltalán nem aranyos" - írja egy nem túl kedves hozzászóló az interneten egyik képül alatt.

Salma Hayek egyébkéntb egy interjúban elárulta, kislányként rá is azt mondtak, csúnya, mégis ő lett a világ egyik legszebb nője. Talán Valentinára is ez a sors vár.

2. Jessica Alba kislánya, Haven

A bájos Jessica Albának az évek soárn két kislánya született, a nagyobbik, Honor Marie már 8 éves, a kisebbik, Haven Garner pedig idén lesz 5 éves. Az internetezők eleinte mindkét kislányra azt mondták, hogy csúnyák, ám a kis Honor Marie az utóbbi időben nagyon elkezdett hasonlítani gyönyörű anyukájára. Azóta csak a vörös hajú Havent gúnyolják, olyan becenevekkel illetik, mint "malacképű" vagy "malacka".

"AZTA! Hogy lehetnek ilyen csúnya gyerekei?!" - írta egy kedvesnek nem mondható hozzászóló egy róluk szóló cikk alá.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotók: popsugar.com, dailymail.com, justjared.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!