Kulcsár Edina férje a váláson gondolkodik: nem jött helyre a sztárpár házassága, követőik aggódnak, mi lesz velük

Kulcsár Edina és férje, Csuti nemrégiben a Nyerő Páros című valóságshowban vallották be, hogy házasságuk egy ideje már korántsem felhőtlen – úgy tűnt, azóta rendeződött kapcsolatuk, most azonban ismét aggasztó hírek láttak napvilágot.

Romokban a házasságuk

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, mindenkit sokkolt Kulcsár Edina és férje, Szabó András, azaz Csuti vallomása a Nyerő Párosban, amikor beismerték, hogy házasságuk közel sem olyan tökéletes, mint azt a nyilvánosság eddig hitte. Akkor úgy nyilatkoztak, kettejük kapcsolata zátonyra futott, az előbb említett műsorban való szereplést pedig azért vállalták el, hogy ezáltal megmentsék házasságukat – Csuti akkor arról is beszélt, hogy szerinte semmi meglepő nincs abban, hogy egy nagyobb hullámvölgyön mennek keresztül, hiszen már több mint öt és fél éve alkotnak egy párt. A korábbi szépségkirálynő viszont részletesebben is beszélt kapcsolatukról: Edina elárulta, hogy kapcsolatuk nem kicsit viharos, egyszer például egy veszekedés odáig fajult, hogy a kétgyermekes anyuka egyszerűen kidobta a jegygyűrűjét. A házaspár háza táján ezidáig csend honolt, mindenki azt gondolta, házasságukkal immáron minden rendben – Csuti viszont a minap meglepte követőit, amikor bevallotta, ez egyáltalán nincs így.

Szabó András Instagram-oldalán válaszolt pár kérdésre, amit követői tehettek fel neki – írja a Bors. Természetesen a rajongók többsége arra volt a legkíváncsibb, milyen is most pontosan Edinával a kapcsolatuk, amire választ is kaptak.
Kattints a további képekért!

Az El a kezekkel a papámtól! színésznője mindig is nagy családról álmodott, de vajon mit szól ehhez Istenes Bence?

Leadfotó: TV2/Mokka

Oldalak