Kikészítették a Szex és New York sztárját a külsejére érkező kommentek: „A testem minden egyes részletét nagyítóval analizálják”

Akárcsak a kétezres évek elején, december óta Szex és New York lázban ég az egész világ. A népszerű sorozat a közelmúltban megkapta a régóta várt rebootját, s míg a történet és a megvalósítás rengeteg dicséretet kapott, a visszatérő főszereplők jócskán kapják az ívet.

Rengetegen erre vártak

Az 1998 és 2004 között futott sorozat hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvend mind a mai napig, igaz, a két nagyjátékfilmes folytatás kevésbé nyerte el a közönség tetszését. Éppen ezért várták a rajongók messiásként a beharangozott, az És egyszer csak… című rebootot, amely bemutatja, mi történt a főszereplőkkel az utolsó film lezárása óta. Persze voltak, akiket már eleve csalódásként ért, hogy a pimasz, szexmániás, s egyben ikonikus karakter, Samantha Jones nem tér vissza a folytatásban, hiszen a szerepet megszemélyesítő Kim Cattrall már a reboot bejelentésekor nyíltan kijelentette: nem szeretne részt venni a projektben. Mindenesetre rajongók ezrei ültek le a képernyő elé izgatottan december 9-én, amikor debütált az HBO GO-n a néhány részes minisorozat, melyet mind a közönség, mind a kritikusok pozitívan fogadtak. A legtöbbeknek például kifejezetten elnyerte a tetszését, hogy kedvenc sorozatuk sokkal drámaibb folytatást kapott, mint amire bárki is számított, ám sok negatív kritikai is terjedni kezdett az új részek megjelenése után – pontosabban Sarah Jessica Parker és Kristin Davis külsejével kapcsolatban.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak